O ministrantském časopise Tarsicius a články z tohoto časopisu; www.tarsicius.cz

Vyhlášení soutěže o let vrtulníkem s časopisem Tarsicius

25. 4. 2016 9:01

Jste zvědaví, kdo se proletí v květnu vrtulníkem? My už to víme! Velká soutěž k Roku milosrdenství začala v říjnovém čísle Tarsicia a nyní už můžeme vyhlásit vítěze. Soutěžící měli za úkol vyluštit dvě složité šifry a splnit tři úkoly týkající se skutků milosrdenství. Nejen, že zjistili, kde se v jejich diecézi nacházejí brány milosrdenství, také se rozhlédli kolem sebe po příkladech milosrdenství ve svém okolí a zalistovali i v Písmu svatém. V posledním úkolu mohli načerpat inspiraci ke konání vlastních skutků milosrdenství, jak duchovních, tak i tělesných.
Správné odpovědi zaslali, štěstí při losování měli a určitě si výhru zaslouží:

1)Samuel Obr z Kyjova
2)Vavřinec Holeček z Prahy
3)Martin Štefánik z Olomouce

Všichni tři výherci vyhrávají exkurzi do stanice letecké záchranné služby, jejíž součástí je dvacetiminutový let vrtulníkem nad Brnem. Blahopřejeme!
Exkurze se bude konat v pátek 20. května 2016 v Brně. Každý výherce dostane poštou podrobné informace o konání akce a formulář, na kterém bude vyžadován souhlas zákonného zástupce. Pokud se nebude moci výherce zúčastnit, dostane náhradní cenu, exkurzi a let vrtulníkem obdrží další v pořadí. Ostatní soutěžící, kteří nám zaslali alespoň jeden splněný úkol, se také mohou koncem dubna těšit na menší odměnu z redakce.

Zobrazeno 2350×

Komentáře

voda-zpívající

To by se mi líbilo!

Ivka-Iva-el

Super, taky bych to brala :-)

Jenda

to jo;)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková