O ministrantském časopise Tarsicius a články z tohoto časopisu; www.tarsicius.cz

Pravidla a podmínky soutěže o let vrtulníkem

30. 11. 2015 11:53
Pro zapojení do soutěže je nutné splnit tři úkoly otištěné v časopise Tarsicius v číslech 12/2015, 2/2016, 4/2016 včetně jejich rozšifrování a zaslání do redakce do termínu uvedeného v příslušném čísle. 
Zaslané soutěžní úkoly posoudí a zhodnotí členové redakce, přidělí příslušný počet bodů. Výhru získá ten, kdo v součtu všech kol bude mít nejvyšší počet bodů. Pro účast v soutěži je nutné se zapojit do všech tří kol soutěže. Redakce určí dle bodového hodnocení tři výherce, kteří vyhrají exkurzi do stanice záchranné letecké služby, jejíž součástí je i dvacetiminutový let vrtulníkem nad Brnem. Exkurze a let s výherci se uskuteční v měsíci květnu v Brně za doprovodu dvou členů redakce. 
Soutěžící do odpovědí uvede jméno, adresu, kontakt (email nebo tel.), věk. Na výhru není možné uplatňovat právní nárok, redakce si vyhrazuje právo na udělení vyjímky z pravidel. Soutěž je určená pro děti do 18 let. V případě výhry bude vyžadován souhlas zákonného zástupce výherce s účastí v soutěži a s účastí na exkurzi a letu vrtulníkem.
Zobrazeno 1320×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková