O ministrantském časopise Tarsicius a články z tohoto časopisu; www.tarsicius.cz

Vánoční dárkové číslo Tarsicia

Vánoční dárkové číslo Tarsicia

Vánoční číslo Tarsicia má pro vás hned několik dárků v každém Tarsiciovi najdete DVD s pořady z TV NOE, především se můžete těšit na pořad pro kluky GoodWillBoy. V tomto čísle najdete i rozhovor jak se takový pořad dělá.

Jelikož náš časopis je nejvíce pro ministranty, tak jako další dárek máme pro vás dvě nové rubriky o liturgii, které budou nyní vycházet každý měsíc. Nejmenším je přibližováno ministrování pomocí hříček a pro trochu starší tady máme ministrování s Ferdou Kuliferdou. Jelikož jsem to napsal já, tak bych vám to ani nedoporučoval číst, ale protože to ilustroval komiksovými kresbami náš skvělý ilustrátor Jiří Vančura, tak se máte vskutku na co těšit a tedy – DOPORUČUJI;). Dnes se věnujeme ministrantskému oblečení.

Dalším vánočním dárkem chceme potěšit naše nejmladší čtenáře a to tím, že se náš komiks rozrůstá z jedné stránky na dvě. Kluci v tomto komiksu luští záhadný nápis a vypadá to, že rozluštění nápisu znamená nápovědu k nalezení pokladu. Taky se vám tají dech? Mně teda jo a pořádně… To jsou nervy… a aby těch nervů nebylo málo, tak plzeňský biskup František Radkovský nás zdraví dalším napínavým článkem, který má název: S teroristy se nejedná.

Já už se ale tak strašně bojím, že musíme přejít k něčemu klidnějšímu. Například jsme odchytili bohoslovce z Prahy, který ministroval Svatému otci ve Staré Boleslavi. Těšte se na jeho zajímavé zážitky.

 

Jelikož advent a Vánoce jsou vždy plné překvapení, tak vám už víc prozrazovat nebudu. Jen vám ještě prozradím, že je na co se těšit. A kdo slyší tuto zprávu a Tarsicia neodebírá nebo nezná, nechť si ho objedná buď na internetu na naší stránce www.tarsicius.cz, na telefonním čísle 775 598 604, nebo na adrese redakce Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou. Jako nový odběratel můžeš vyhrát zajímavou odměnu, když budeš vylosován, nebo výhry si můžeš odnést dvě – pro Tebe a pro toho, kdo Ti Tarsicia doporučil, když ho uvedeš v objednávce.

 

Pěkné adventní dny přeje za redakci časopisu Tarsicius z horského Jablonce nad Nisou

Jenda Lukeš

 


 

Zobrazeno 1113×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková