O ministrantském časopise Tarsicius a články z tohoto časopisu; www.tarsicius.cz

Listí, Benedetto a listopadové číslo Tarsicia;)

 

Listí padá ze stromů a tak se podívejte jestli i do vaší poštovní schránky nespadl takový větší list, konkrétně více listů, teda rovnou celý časopis s názvem Tarsicius. A co v něm například najdete?

 

Jelikož náš časopis je určen především pro ministranty a je třeba se dozvídat stále nové a nové věci o liturgii ať jsme kněžím co největšími pomocníky, tak se v naší liturgii pro nejstarší znovu věnujeme tlusté knize, která se používá při každé mši a která se jmenuje M I S Á L.

 

 

Ani v listopadovém čísle nechybí luštěnky, křížovka, komiksy, vtipy a naše vědomostní soutěž Král kvízů.

V rubrice o manželství si popovídáme s šéfredaktorem Katolického týdeníku Antonínem Randou.

 

Benedetto, Benedetto!

Je to už měsíc co jsme s radostí skandovali papežovo jméno, když nás poctil svoji návštěvou v České republice, ale na tuto návštěvu se bude ještě dlouho vzpomínat a budeme čerpat z jeho slov, která nám zde zanechal. I v Tarsiciovi se věnujeme jeho návštěvě, tentokrát především fotograficky. Dále se můžete těšit na další napínavý fotopříběh, tentokrát to bude příběh z jeskyně a v této tajemné jeskyni se uskuteční jedna velká zrada. Jak to všechno dopadne? Těšte se na listopadového Tarsicia!

 

Snad vám listopadové číslo Tarsicia udělá radost, potěší vás a komu ještě časopis Tarsicius domů nechodí, může si ho třeba teď hned objednat na stránkách www.tarsicius.cz.

 

Přeji vám pěkné podzimní dny u teplého čaje a Tarsicia!

 

Jenda Lukeš, redaktor časopisu

 


 

Zobrazeno 1150×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková